Airco installatie2023-06-06T10:10:17+02:00

Airco installatie

Ben je op zoek naar een professionele installateur om een airconditioningsysteem te laten plaatsen? Bij APEC Energy hebben we een ruime keuze uit betaalbare airco’s van hoogwaardige kwaliteit. Werk samen met een betrouwbare ervaren partner en vraag snel jouw gratis offerte aan!

Een airco is al lang geen luxeartikel meer

De zomers worden steeds heter, en het valt niet te ontkennen dat de temperaturen tijdens de zomermaanden al snel kunnen oplopen. Deze zomerse temperaturen kunnen aangenaam zijn maar kunnen ook voor heel wat ongemak zorgen. De warmte maakt je sloom, je hebt minder energie, je geraakt moeilijk in slaap, je kan je moeilijker focussen,… Een airconditioningsysteem in huis of op kantoor is geen overbodige luxe meer.

Oplossingen op maat

Bij de airconditioningexperts van APEC Energy staat maatwerk centraal. Onze specialisten ontwerpen een oplossing die volledig is afgestemd op jouw woonsituatie en specifieke wensen. Het doel? Maximaal comfort bieden én tegelijkertijd het energieverbruik tot een minimum beperken.

LG Logo

LG en APEC, ongeëvenaarde kwaliteit

Samen met LG streven we naar betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Samen zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we een garantie van 5 jaar op de onderdelen en maar liefst 10 jaar op de compressor bieden. Bovendien geven we bij APEC ook een garantie van 10 jaar op de plaatsing zelf!  Bovendien gaat onze service verder dan alleen de garantieperiode. We bieden ook een volledige omniumgarantie aan van 2 jaar op de plaatsing (inclusief werkuren en verplaatsing). Onze speciaal opgeleide LG-technici zorgen voor een correcte en esthetische afwerking.

Wil je graag een airco op maat van jouw huis of bedrijf? Vraag online een offerte aan, onze airco installateurs helpen je graag verder!

Wat zeggen onze klanten

“Uiterst tevreden, goede afspraken en afhandeling tot in detail. Steeds bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen, ook na de installatie!”

Bruno S.

Veelgestelde vragen rond airconditioning

Hoe lang duurt de airco installatie?2023-05-22T11:43:37+02:00

De duur van de airco-installatie varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type airconditioningsysteem en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen streven wij ernaar om de installatie in één dag te voltooien!

Zuiveren de airco’s ook de lucht?2023-05-22T11:31:29+02:00

Ja, de LG airco’s die wij installeren hebben de functie om automatisch de lucht te zuiveren.

Maken de airco’s veel lawaai?2023-05-22T11:21:14+02:00

Onze LG airconditioningssystemen produceren minimaal geluid. Ze maken maximaal 65 decibel aan geluid in volle werking, wat betekent dat ze fluisterstil zijn, zelfs bij maximale belasting.

Hoeveel moet er geboord worden om de airco te installeren?2023-05-22T11:13:51+02:00

Voor de installatie van de airconditioning boren we alleen naar buiten. We streven ernaar om dit volledig stofvrij uit te voeren.

Titel

Ga naar de bovenkant