Zonne-energie

Een duurzame toekomst binnen handbereik

APEC Energy is een organisatie die voortbouwt op de ervaring vanuit de moederorganisatie ‘APEC Group’. Met trots brengen wij onze expertise in duurzame energie naar voren. APEC Group is sinds 2014 actief en speelt sinds 2020 een actieve rol in de vernieuwende energiesector. APEC Energy gaat nog een stap verder en legt de nadruk op kwaliteit. We streven ernaar om de lat hoger te leggen en uitstekende resultaten te behalen. Ons doel is om duurzame energieoplossingen te bieden die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar ook de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteren.

“Ons doel is om duurzame energieoplossingen te bieden die niet alleen betrouwbaar en efficiënt zijn, maar ook de hoogste kwaliteitsstandaarden hanteren.”

Onze waarden

Ons team

Steve

Operationeel
beheerder

Staat in voor planning, klanten- en werfopvolging en is onze FlexiO specialist.

Michiel

Oprichter en
bestuurder

Staat in voor de strategie, aankopen, financiën en HR.

Hendrik

Oprichter en marktontwikkeling

Volgt laatste trends en nieuwste technologieën.

Verkoop

Wij werken zonder verkopers, zo besparen we op uw en onze tijd. Doe gerust een offerteaanvraag op onze website, waar u alle noodzakelijke info kunt doorgeven en wij u zo efficiënt mogelijk een offerte kunnen bezorgen. Lukt het niet om de nodige info te verzamelen, bel dan gerust. Wij helpen u graag verder of komen even langs.