Professionals2024-04-29T10:32:05+02:00

Professionals

Uw partner voor compleet geïntegreerde energieoplossingen

Op maat gemaakte services

Ontdek de op maat gemaakte services van APEC Energy, speciaal ontworpen voor professionals zoals elektriciens, dakwerkers, bouwbedrijven en andere professionals die wel eens geconfronteerd worden met vragen naar zonnepanelen, batterijen en laadpalen zonder dat het hun echte core business is.

Uw complete pakket

Geef uw bedrijf een boost met APEC Energy door materialen, diensten of complete pakketten af te nemen, waardoor u deze essentiële diensten kunt integreren in uw totaalpakket voor uw klanten.

Van klein to groot: Onze projecten

Ontdek hoe APEC Energy alle projecten, van klein tot groot, op een gestructureerde manier aanpakt. Van renovaties tot industriële projecten, we hebben ervaring in het afstemmen van complexe systemen zoals zonnepanelen, batterijen en laadpalen in verschillende omgevingen, zoals nieuwbouwprojecten, woonwijken, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, fabriekshallen, sportclubs en landbouwbedrijven.

Ontdek onze expertise

Bent u klaar voor een constructieve samenwerking? Neem gerust contact met ons op voor een verkennend gesprek en ontdek hoe APEC Energy u kan ondersteunen en versterken in uw projecten.

Wil je graag een oplossing op maat van jouw bedrijf? Onze experts helpen je graag verder!

Erkende installateur

Bij APEC Energy zijn we in het bezit van een RESCert certificaat. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij een erkende installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen terecht komt! 

Rescert

Partners

Veelgestelde vragen rond zonne-energie

Kan ik zonne-energie opwekken tijdens stroomuitval of stroomonderbrekingen?2023-05-02T11:44:44+02:00

Nee, tenzij het zonne-energiesysteem is uitgerust met onze thuisbatterijen. Zonne-energiesystemen zijn ontworpen om stroom op te wekken tijdens daglichturen wanneer zonlicht op de zonnecellen valt. Als er een stroomuitval of stroomonderbreking plaatsvindt, zal het systeem geen stroom opwekken. Door een thuisbatterij aan het systeem toe te voegen, kan de opgewekte zonne-energie (die je niet direct nodig hebt) opgeslagen worden voor later.

Hoe bepaal ik de grootte van het zonnesysteem dat ik nodig heb?2023-04-24T08:00:17+02:00

De grootte van het zonnesysteem dat je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren, zoals:

  • Energieverbruik: Je moet weten hoeveel energie je gemiddeld per dag verbruikt om te bepalen hoeveel zonne-energie je nodig hebt.
  • Dakoppervlakte: Je moet weten hoeveel beschikbare oppervlakte er is om te bepalen hoeveel zonnepanelen je kan plaatsen.

Bij Apec Energy kunnen we je helpen bij het bepalen van de juiste grootte van jouw zonnesysteem, rekening houdend met de specifieke behoeften en omstandigheden. 

Zijn er subsidies beschikbaar voor zonne-energiesystemen?2023-05-02T11:45:27+02:00

Ja, er zijn subsidies beschikbaar voor zonne-energiesystemen. De hoogte van de subsidie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het systeem en de locatie van de installatie. Het is het beste om de precieze voorwaarden en beschikbare bedragen te verifiëren bij de bevoegde overheidsinstanties (zoals de Vlaamse regering) of bij de experts van Apec Energy.

Wat is zijn de voordelen van zonne-energie?2023-05-02T11:46:14+02:00

Er zijn veel voordelen verbonden aan zonne-energie. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Duurzaamheid: Zonne-energie is een hernieuwbare energiebron en produceert geen schadelijke uitstoot voor het milieu.
  • Onderhoudsvriendelijk en betrouwbaar: Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig en kunnen jarenlang zonder problemen werken.
  • Economisch voordeel: Je bent onafhankelijk van de stijgende energieprijzen. Op lange termijn zal je dus heel wat geld kunnen besparen. 

Titel

Ga naar de bovenkant