Zonnepanelen2023-05-22T08:29:46+02:00

Zonnepanelen

Ben je op zoek naar een bedrijf dat je kan helpen bij de overstap naar duurzame energie? APEC Energy is de expert in zonnepanelen en staat klaar om jou te helpen bij het realiseren van je doelen. Ons team van gekwalificeerde professionals staat garant voor de hoogste kwaliteit zonnepanelen en uitstekende service en ondersteuning na verkoop. Werk samen met ons aan een duurzamere toekomst en maak vandaag nog een afspraak!

Waarom moet je nu investeren in zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen is momenteel een zeer verstandige beslissing. Door zonnepanelen te installeren, kun je een groot deel van je energiebehoefte zelf opwekken en dus een flinke besparing realiseren op je energiekosten.  Met stijgende energieprijzen is het installeren van zonnepanelen een verstandige keuze die zowel op korte als op lange termijn zijn voordelen zal bieden.

Scherpe prijzen, maximale garantie

Investeren in zonnepanelen is momenteel een zeer verstandige beslissing. Door zonnepanelen te installeren, kun je een groot deel van je energiebehoefte zelf opwekken en dus een flinke besparing realiseren op je energiekosten.  Met stijgende energieprijzen is het installeren van zonnepanelen een verstandige keuze die zowel op korte als op lange termijn zijn voordelen zal bieden.

Wil je graag zonnepanelen op maat van jouw huis? Vraag online een offerte aan, onze experts helpen je graag verder!

Zonnepanelen op maat van jouw huis

Zonne-energie is veel meer dan alleen het plaatsen en installeren van zonnepanelen. De kracht van zonne-energie zit hem in het efficiënt combineren van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen etc. Bij APEC Energy maken we een voorstel op maat dat perfect aansluit bij jouw huis, leven én toekomstplannen. Zo ben je er zeker van dat je het optimale rendement uit jouw investering haalt!

Wat zeggen onze klanten

“Uiterst tevreden, goede afspraken en afhandeling tot in detail. Steeds bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen, ook na de installatie!”

Bruno S.

De installatie van je zonnepanelen in 4 stappen

Offertegroen

1. Offerte

De eerste stap is het maken van een afspraak met één van onze onafhankelijke verkopers. Zij zullen jou een offerte op maat bezorgen die rekening houdt met jouw situatie en toekomstplannen.

2. Planning

Na ondertekening van de offerte wordt het dossier technisch uitgewerkt. Onze experts komen persoonlijk langs zodat ze hun plan van aanpak kunnen opmaken.

Installatiegroen

3. Installatie

Vervolgens wordt er, samen met jou en onze techniekers, een tijdstip (voor de plaatsing van de zonnepanelen) afgesproken. Op deze dag komen onze experts langs om alles van A tot Z te installeren.

ServiceNaverkoop

4. Service

Ook na de plaatsing kan je op APEC Energy blijven rekenen. Als je vragen hebt of een onderhoud wenst, dan kan je steeds bij ons terecht.

Erkende installateur

Bij APEC Energy zijn we in het bezit van een RESCert certificaat. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij een erkende installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen terecht komt! 

Rescert

Partners

Veelgestelde vragen rond zonnepanelen

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?2023-05-02T11:31:36+02:00

De terugverdientijd is voor iedereen anders, maar als algemene vuistregel geldt dat de meeste zonnesystemen binnen 5-10 jaar hun investering volledig terugverdienen. Dit is grotendeels gebaseerd op de grootte van het systeem dat je kiest. Met een groter systeem produceer je meer energie en bespaar je elke maand meer geld.

Wat zijn de verschillende soorten zonnepanelen?2023-05-02T11:31:46+02:00

Monokristallijn en polykristallijn zijn twee van de meest voorkomende soorten op silicium gebaseerde zonnecellen die worden gebruikt in traditionele fotovoltaïsche (PV) modules. Dunnefilmtechnologie is een ander type dat amorf silicium of cadmiumtelluride gebruikt in plaats van kristallijne siliconen om elektriciteit te produceren. Weet je niet welk type zonnepaneel het best bij jouw situatie past? Gelukkig kan je rekenen op de experts van Apec Energy.

Wat is de levensduur van zonnepanelen?2023-05-02T11:32:22+02:00

De levensduur van zonnepanelen kan sterk variëren, afhankelijk van de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt om ze te bouwen en de omgeving waarin ze zijn geïnstalleerd. Over het algemeen hebben zonnepanelen een verwachte levensduur van ongeveer 25-30 jaar. Veel fabrikanten bieden echter garanties die kunnen oplopen tot 30 of zelfs 40 jaar!

Hoeveel energie kunnen zonnepanelen opwekken?2023-05-02T11:32:36+02:00

De hoeveelheid energie die een zonnepaneel kan opwekken, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het paneel, de locatie, het weer en de efficiëntie van het paneel. Gemiddeld kan één zonnepaneel tussen de 250 en 300 watt opwekken.

Titel

Ga naar de bovenkant