Service2023-05-22T08:33:47+02:00

Service

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare onderhoudsdienst om jouw zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen in topconditie te houden? Dankzij de professionele onderhoudsservice van APEC Energy kan je er zeker van zijn dat alles terug probleemloos werkt. Neem contact met ons op voor een betrouwbare of snelle interventie!

Service aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderhoudsservice zonnepanelen

Regelmatige schoonmaak, veiligheidscontroles én reparaties van zonnepanelen. Het hele jaar door!

Onderhoudsservice thuisbatterijen

Met regelmatige controles en onderhoud zorgen onze experts ervoor dat jouw thuisbatterijen optimaal blijven werken.

Onderhoudsservice laadpalen

Of je nu hulp zoekt bij het diagnosticeren van een probleem of gewoon een routineonderhoud nodig hebt, onze professionals helpen je graag verder!

Waarom is een onderhoudsservice belangrijk voor jouw zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen?

Een onderhoudsservice is van essentieel belang als je in het bezit bent van zonnepanelen, thuisbatterijen of laadpalen. Regelmatige onderhoud helpt om de prestaties van deze producten te waarborgen en ervoor te zorgen dat ze zo efficiënt mogelijk werken. Dit is vooral belangrijk voor zonnepanelen en thuisbatterijen, die goed moeten blijven werken om jouw huis of bedrijf van energie te voorzien. In veel gevallen kunnen kleine problemen snel en eenvoudig worden verholpen voordat ze grote schade aanrichten. Door deze problemen in een vroeg stadium op te lossen, voorkom je later duurdere reparaties of vervangingen.

Erkende installateur

Bij APEC Energy zijn we in het bezit van een RESCert certificaat. Je kan er dus zeker van zijn dat je bij een erkende installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen terecht komt! 

Rescert

Wat zeggen onze klanten

“Uiterst tevreden, goede afspraken en afhandeling tot in detail. Steeds bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen, ook na de installatie!”

Bruno S.

Veelgestelde vragen rond onze onderhoudsservice

Wat is de beste manier om mijn thuisbatterij te onderhouden?2023-05-02T11:27:21+02:00

De beste manier om jouw thuisbatterij te onderhouden, is door deze regelmatig schoon te maken en te controleren. Zorg ervoor dat je de polen van de batterij om de paar maanden schoonmaakt en inspecteert op tekenen van corrosie. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan jouw thuisbatterij, kan je de prestaties en levensduur maximaliseren.

Welke onderdelen van mijn laadpaal moeten regelmatig worden gecontroleerd?2023-05-02T11:28:03+02:00

Een van de belangrijkste onderdelen die regelmatig gecontroleerd moet worden, is het accusysteem. Dit systeem moet worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat deze vrij is van vuil en puin, en alle tekenen van corrosie of schade moeten onmiddellijk worden gemeld. 

Is het mogelijk om de stroomkabel van mijn laadpaal te vervangen?2023-05-02T11:28:16+02:00

Ja, het is mogelijk om de stroomkabel van jouw laadpaal te vervangen! Als je merkt dat je elektronische wagen niet zo snel oplaadt als vroeger, dan kan het vervangen van de voedingskabel een makkelijke oplossing zijn.

Hoe vaak moet ik mijn zonnepanelen controleren op eventuele schade?2023-05-02T11:28:25+02:00

Als vuistregel geldt dat je jouw zonnepanelensysteem minimaal eens in de paar maanden moet laten controleren. Dit zal helpen eventuele vroege tekenen van schade of slijtage te identificeren voordat ze later ernstigere problemen veroorzaken. Het geeft je ook de mogelijkheid om de efficiëntieniveaus van elk paneel in de gaten te houden, zo ben je er zeker van dat ze allemaal optimaal functioneren

Hoe vaak moet ik mijn zonnepanelen laten schoonmaken?2023-05-02T11:28:34+02:00

Vraagt je jou af hoe vaak je jouw zonnepanelen moet laten schoonmaken? Meestal hangt dit van verschillende variabelen af, waaronder het klimaat, stofniveaus in de lucht en de hellingshoek van jouw zonnepanelen. In het algemeen moeten zonnepanelen minstens één keer per jaar schoongemaakt worden.

Titel

Ga naar de bovenkant